Bladmuziek Gitaar


Bladmuziekwinkel.nl heeft een uitgebreid assortiment bladmuziek voor gitaar. Er zijn gitaarmethoden, gitaarboeken, songboeken voor gitaar, Insctructie DVD's door bekende gitaristen en play-along's. Op zoek naar iets speciaals? Kan je jouw bladmuziek voor gitaar niet vinden? Neem even contact op en wij vinden het voor jou.


U bevindt zich bij: Home > Gitaar
Tips voor Gitaar

Cees Hartog: Gitaar Starter 1 + CD

Gitaar Starter van Cees Hartog is een veel gebruikte methode voor klassiek gitaar. Dit is Gitaar Starter 1.
18,95

Speel Blues en Rock deel 1 + CD

Speel Blues en Rock deel 1 van Loek van der Knaap leert je niet alleen de basistechnieken maar ook hoe je zelf een goede blues- of rocksolo kunt opbouwen. Maar liefst 64 pagina's begrijpelijk lesmateriaal geschreven in tabulatuurschrift
19,95

All Together Now: The Beatles Complete + DVD

Bladmuziek van alle songs ooit geschreven door de Beatles. Arrangementen met melodielijn gitaarakkoorden en complete songteksten. Inclusief DVD met gitaarinstructie voor de songs I Saw Her Standing There en Here There And Everywhere.
43,70

De Sacksioni Methode 2 Delen + DVD

De gitaarmethode van Harry Sacksioni om meerdere partijen tegelijkertijd te leren spelen. Met o.a. De duimwisseling techniek en de walking bass techniek. Inclusief partituren van Iers Feest, De Kattendans, Jessa (deel 2), Walk Over en I Wish.
95,00

Jazz Guitar Comping + CD

Jazz guitar comping (raising your chord awareness) van Andrew Green
27,45