Trompet Lesboeken & Lesmethoden - Bladmuziek Trompet


Lesboeken voor trompet? Wij hebben de bekende trompetmethoden als Horen, Lezen & Spelen maar bijvoorbeeld ook Easy Jazz Conception van Jim Snidero en Sigmund Hering's Trumpet Course.
 
U bevindt zich bij: Home > Blazers > Trompet > Trompet Lesmethoden
Sorteer resultaten

Horen Lezen & Spelen Duoboek 1

Aanvullend speelmateriaal bij Horen lezen & spelen deel 1 voor Trompet/Bugel/Bariton/Euphonium. Parallel aan deel 1 kunnen de jonge muzikanten al beginnen met het spelen van duetten.
14,00

Horen Lezen & Spelen 3 trompet

Horen lezen & spelen _ de meest complete methode voor blazers _ is verschenen voor dertien verschillende instrumenten in drie delen die geschikt zijn voor zowel groeps- als individueel onderwijs.
21,00

Horen Lezen & Spelen Trioboek 2

Aanvullend speelmateriaal bij Horen lezen & spelen deel 2 voor Trompet / Bugel / Bariton / Euphonium. Het grote succes van Trioboek 1 inspireerde de componisten tot het schrijven van meer trios _ qua moeilijkheidsgraad overeenkomend met deel 2.
15,00

Horen Lezen & Spelen Speelboek

Speelboek voor Trompet/Bugel/Bariton/Euphonium. In dit speelboek een aantal mooie stukken die tevens waardevolle stijloefeningen zijn. Dit boek is ook los van de methode Horen lezen & spelen te gebruiken.
14,00

Horen Lezen & Spelen Trioboek 1

De muzikanten in de dop kunnen de hier verzamelde trios van Jacob de Haan en Andr_ Waignein spelen vanaf les 10. Ook los van de methode horen lezen en spelen zorgen ze voor speelplezier samen met anderen.
15,00

Arban Methode deel 2

Tweede deel uit de 3-delige methode voor trompet van J.B. Arban.
10,79

Voorbeeldrepertoire B

Nieuw repertoire, geschreven door bekende componisten van blaasmuziek: diverse stukken voor het B-examen en de weg ernaartoe.
18,00

Horen Lezen & Spelen De Bekende Liedjes

Voor Trompet / Bugel / Bariton / Euphonium. Bij de methode Horen lezen & spelen: een speelboek met meer dan zestig liedjes.
11,50

Essential Elements (NL)

Essential Elements is een lesmethode voor klassikaal of groepsonderwijs. DIt is Essential Elements deel 1 voor trompet.
19,00
Sorteer resultaten