U bevindt zich bij: Home > Blazers > Hobo > Hobo Lesmethoden
Sorteer resultaten

Horen Lezen & Spelen Stijlboek Piano Accompaniment

Aanvullend speelmateriaal bij Horen lezen & spelen deel 3 voor hobo.
17,99

Horen Lezen & Spelen Duoboek 2

Aanvullend speelmateriaal bij horen lezen & spelen deel 2 voor Hobo
15,99

Horen Lezen & Spelen Stijlboek

Aanvullend speelmateriaal bij Horen lezen & spelen deel 3. Hier verschillende muziekstijlen gepresenteerd: van barok en klassiek via jazz tot pop. Afwisselende stukken dus die je alleen of samen met een pianist kunt spelen op een concert.
16,99

Horen Lezen & Spelen Duoboek 1

Aanvullend speelmateriaal bij Horen lezen & spelen deel 1 voor Hobo. Parallel aan deel 1 kunnen de jonge muzikanten al beginnen met het spelen van duetten.
15,99

Horen Lezen & Spelen 3 hobo

Horen lezen & spelen _ de meest complete methode voor blazers _ is verschenen voor dertien verschillende instrumenten in drie delen die geschikt zijn voor zowel groeps- als individueel onderwijs.
21,99

Horen Lezen & Spelen Speelboek

Jan de Haan Andr_ Waignein Erik Veldkamp Roland Kernen en anderen componeerden voor het Speelboek een aantal mooie stukken die tevens waardevolle stijloefeningen zijn. Dit boek is ook los van de methode Horen lezen & spelen te gebruiken.
15,99

Horen Lezen & Spelen De Bekende Liedjes

Een speelboek met meer dan zestig liedjes. Ze zijn in oplopende moeilijkheidsgraad ingedeeld en de leerlingen kunnen al vanaf les twee beginnen met het spelen uit dit boek. Leerzaam en leuk speelmateriaal om thuis of in de les te spelen!
13,99

Horen Lezen & Spelen 1 hobo

Deel 1 uit de serie horen lezen & spelen _ de meest complete methode voor blazers _ is verschenen voor dertien verschillende instrumenten in drie delen die geschikt zijn voor zowel groeps- als individueel onderwijs.
21,99

Schalmei deel 2

Speel- studieboek voor de gevorderde hobo•st.
17,99

Schalmei deel 1

Schalmei 1 Hobo
17,99
Sorteer resultaten