U bevindt zich bij: Home > Blazers > Hobo > Hobo Lesmethoden
Sorteer resultaten

Horen Lezen & Spelen 3 Hobo Stijlboek Pianobegeleiding

Aanvullend speelmateriaal bij Horen lezen & spelen deel 3 voor hobo.
16,00

Horen Lezen & Spelen 2 Hobo Duoboek

Aanvullend speelmateriaal bij horen lezen & spelen deel 2 voor Hobo
14,00

Horen Lezen & Spelen 3 Hobo Stijlboek

Aanvullend speelmateriaal bij Horen lezen & spelen deel 3. Hier verschillende muziekstijlen gepresenteerd: van barok en klassiek via jazz tot pop. Afwisselende stukken dus die je alleen of samen met een pianist kunt spelen op een concert.
15,00

Horen Lezen & Spelen 1 Hobo Duoboek

Aanvullend speelmateriaal bij Horen lezen & spelen deel 1 voor Hobo. Parallel aan deel 1 kunnen de jonge muzikanten al beginnen met het spelen van duetten.
14,00

Horen Lezen & Spelen 3 Hobo + CD

Horen lezen & spelen _ de meest complete methode voor blazers _ is verschenen voor dertien verschillende instrumenten in drie delen die geschikt zijn voor zowel groeps- als individueel onderwijs.
21,00

Horen Lezen & Spelen 2 Hobo Speelboek

Jan de Haan Andr_ Waignein Erik Veldkamp Roland Kernen en anderen componeerden voor het Speelboek een aantal mooie stukken die tevens waardevolle stijloefeningen zijn. Dit boek is ook los van de methode Horen lezen & spelen te gebruiken.
14,00

Horen Lezen & Spelen 2 Hobo + CD

Horen lezen & spelen - de meest complete methode voor blazers - is verschenen voor dertien verschillende instrumenten in drie delen die geschikt zijn voor zowel groeps- als individueel onderwijs. De begeleidings-CD's zorgen voor extra speelplezier.
21,00

Horen Lezen & Spelen 1 Hobo Bekende Liedjes

Een speelboek met meer dan zestig liedjes. Ze zijn in oplopende moeilijkheidsgraad ingedeeld en de leerlingen kunnen al vanaf les twee beginnen met het spelen uit dit boek. Leerzaam en leuk speelmateriaal om thuis of in de les te spelen!
11,50

Horen Lezen & Spelen 1 Hobo + CD

Deel 1 uit de serie horen lezen & spelen _ de meest complete methode voor blazers _ is verschenen voor dertien verschillende instrumenten in drie delen die geschikt zijn voor zowel groeps- als individueel onderwijs.
21,00

Jan van Beekum - Schalmei 2 Hobo

Speel- studieboek voor de gevorderde hobo•st.
17,00

Jan van Beekum - Schalmei 1 Hobo

Schalmei 1 Hobo
17,00
Sorteer resultaten