Muziektheorie - muziekleer - solfège - gehoortraining - ritme

Muziektheorie, solfège, gehoortraining, ritme saai? De kans is groot dat je liever muziek maakt dan je bezig te houden met theorie en solfege. Om het leren van muziektheorie, het oefenen van ritmes en solfege leuker te maken hebben we de meest gebruikte boeken en software voor je op een rij gezet.

U bevindt zich bij: Home > Theorie
Sorteer resultaten

Improvisation for Classical Musicians

Voor alle klassieke musici die gewend zijn alles van blad te spelen, is dit boek een aanrader. Aan de hand van oefeningen, tips en trucs leer je improviseren op je instrument. Op de cd staan voorbeelden en meespeel tracks.
30,00

How to Play from a Real Book

Een boek voor alle instrumentalisten en zangers. Aan de hand van songs krijg je uitleg over o.a. harmonisatie, akkoorden, improvisatie, baslijnen, interpretatie van de muziek.
24,00

Algemene Muziektheorie A

Interactieve Methode voor muziektheorie van Frans Frijns. Aan het einde van elk hoofdstuk vind je opdrachten, oefeningen en verwijzingingen naar de online audio.
17,95

Algemene Muziektheorie Examen A

Algemene Muziektheorie Examen A is een theoriewerkboek voor de HaFaBra sector.
20,99

Eenvoudige Muziekleer Compleet

Deze uitgave is de volledig herziene bewerking van Eenvoudige Muziekleer Deel 1 en 2. Liesbeth Harting en Roger Leppers, beiden muziekdocenten en uitvoerend musicus, pasten de vermaarde methode van Henny Schouten aan de eisen van deze tijd.
17,95

Eenvoudige Algemene Muziekleer

Alles wat je als beginnend muzikant wilt leren over muziektheorie vind je in "Eenvoudige Algemene Muziekleer".
21,95

Gehoortraining

Gehoortraining voor de hedendaagse muzikant bestaat uit een boek en 2 CD's waarmee je stap voor stap je gehoor ontwikkelt.
26,99

Van blad zingen

In dit boek van Tijs Krammer leert de zanger aan de hand van de methode solmiseren om stap voor stap om van blad te zingen. Geschikt voor alle (koor)zangers, van beginner tot gevorderde!
16,99

Prima Vista Ritme, examen A

Prima Vista Ritme Examen A bereidt je voor op het prima vista ritme examen.
10,99

Muziektheorie In Klank & Beeld

Muziektheorie In Klank & Beeld
14,99

Sem Dresden: Algemene Muziekleer

Algemene Muziekleer
32,50

Maak Indruk met... Muziek Theorie

Basiskennis muziektheorie, opbouw van akkoorden, toonsoorten, toonladder, gehoortraining, etc. etc. Alles wat te maken heeft met muziektheorie wordt op een duidelijke manier behandeld.
13,51
Sorteer resultaten