Speel Blues & Rock - Loek van der Knaap

Speel Blues & Rock van Loek van der Knaap is een 3-delige serie boeken waarin je de fijne kneepjes van het blues gitaar spelen leert beheers. Speel Blues en Rock loopt op in moeilijkheidsgraad. In Speel Blues & Rock deel 1 werk je aan een stevige basis. Heb je die onder de knie, dan kan je verder met Speel Blues en Rock deel 2 waarin onder andere verschillende blues gerelateerde stijlen aan bod komen. Wil je nog meer blues dan is Speel Blues & Rock deel 3 voor jou. In dit laatste deel van deze serie gaat Loek van der Knaap in op de harmonisch mineur ladder en komen ook verschillende 'modes' aan bod zoals de dorische en mixolydische ladder. Daarnaast werk je ook nog aan arpeggios, leadtones en chromatiek.

Als je alle delen van Speel Blues & Rock hebt doorgewerkt dan ben je in staat een goede blues of rock solo te verzinnen en op te bouwen.
U bevindt zich bij: Home > Gitaar > Gitaar Methoden > Speel Blues en Rock
Sorteer resultaten

Speel Blues en Rock 1

Speel Blues en Rock deel 1 van Loek van der Knaap leert je niet alleen de basistechnieken maar ook hoe je zelf een goede blues- of rocksolo kunt opbouwen. Maar liefst 64 pagina's begrijpelijk lesmateriaal geschreven in tabulatuurschrift
21,99

Speel Blues en Rock 2

Deel 2 van Speel Blues en Rock gaat verder op het geleerde uit Speel Blues en Rock deel 1. De stukken worden (nog) volwassener en de solo's bestrijken soms de hele hals.
21,99

Speel Blues en Rock 3

Derde en laatste deel van Speel Blues en Rock van Loek van der Knaap.
21,99
Sorteer resultaten