Tijs Krammer - Meerstemmig Inzingen - Van Blad Zingen & Een en al Oor


De zangboeken van Tijs Krammer worden heel veel gebruikt door koren en zanggroepen en dat is niet voor niets. Of je nu wil werken aan gehoor, je 'sightreading' vaardigheden of je wilt met je koor of zanggroep meerstemmig inzingen dan zijn de boekem voor Tijs Krammer voor jou. Koop je Meerstemmig Inzingen, Van Blad Zingen en Een en al Oor samen dan is de verzendingen gratis.

U bevindt zich bij: Home > Series > Tijs Krammer
Sorteer resultaten

Van blad zingen

In dit boek van Tijs Krammer leert de zanger aan de hand van de methode solmiseren om stap voor stap om van blad te zingen. Geschikt voor alle (koor)zangers, van beginner tot gevorderde!
16,00

Een en al oor

Een en al oor (luisteroefeningen voor koor en vocal group).
16,00

Meerstemmig inzingen

Meerstemmig inzingen van Tijs Krammer maakt inzingen weer leuk en zinvol.
16,00

Arrangeren voor Koor en Vocal Group

Tijs Krammer schreef een boek voor alle beginnende en gevorderde arrangeurs voor koor. Aan de hand van praktische muziekvoorbeelden en een heldere schrijfstijl deelt hij zijn jarenlange praktijkervaring.
19,95

Ritmische inzingers

Inzingoefeningen van Tijs Krammer vervelen nooit. In dit boek 58 canons, die de zangers uitdagen om te werken aan timing, gelijkheid en stijlgevoel. De inzingers zijn vooral bedoeld voor koren en vocal groups in de lichte muziek.
16,00

Harmonisch inzingen

Inzingoefeningen voor koor of vocal group van de hand van Tijs Krammer. De oefeningen dragen bij aan een mooiere koorklank en zijn eenvoudig aan te passen aan het niveau van de groep.
16,00
Sorteer resultaten