Ik Speel Gitaar - Aaike Jordans

Ik speel gitaar van Aaike Jordans is een gitaarmethode in vijf delen voor de beginnende gitarist. Elk deel van Ik speel gitaar! staat vol bekende liedjes in verschillende stijlen, waaronder klassiek, pop en blues maar ook volksmuziek. Ik speel gitaar! onderscheidt zich van andere bekende methoden door meteen aandacht te beteden aan het spelen van akkoorden. Het afwisselende oefenmateriaal, de invulspelletjes en de gehooroefeningen maakt dat Ik Speel Gitaar  ervoor zorgt dat de leerling snel noten en akkoorden leert lezen, maar vooral ook gitaar leert spelen!

Sorteer resultaten

Ik Speel Gitaar! Complete Uitgave

De methode Ik speel gitaar! van Aaike Jordans is geschikt voor gitaristen vanaf 9 jaar. Elk deel bevat veel bekende liedjes in verschillende stijlen zoals klassiek pop blues en volksmuziek.
43,99

Ik Speel Gitaar! 1

Ik speel gitaar! van Aaike Jordans is een gitaarmethode in 5 delen die geschikt is voor gitaristen vanaf 9 jaar. Dit is Ik Speel Gitaar deel 1.
15,99

Ik Speel Gitaar! 2

Ik speel gitaar! van Aaike Jordan is een gitaarmethode die geschikt is voor gitaristen vanaf 9 jaar. Dit is het tweede deel uit een reeks van 5.
15,99

Ik Speel Gitaar! 3

Ik Speel Gitaar! 3 is het derde deel uit de 5-delige gitaarmethode van Aaike Jordans.
15,99

Ik Speel Gitaar! 4

Ik Speel Gitaar! 4 is het voorlaatste deel uit de 5-delige gitaarmethode van Aaike Jordans.
15,99

Ik Speel Gitaar! 5

Vijfde en laatste deel van de succesvolle gitaarmethode van Aaike Jordans.
15,99
Sorteer resultaten