Bladmuziek Kinderliedjes


De bekende kinderliedjes blijven natuurlijk leuk om te spelen. In de loop der tijd is er veel bladmuziek van kinderliedjes verschenen voor bijna alle instrumenten. Hieronder vind je een overzicht van alle bladmuziek van kinderliedjes die op dit moment leverbaar is. 

U bevindt zich bij: Home > Bladmuziek Kinderliedjes
Sorteer resultaten

25 bekende kinderliedjes

25 bekende Nederlandstalige kinderliedjes ze zijn eenvoudig om te spelen en er is een vrolijke begeleidings-CD bijgevoegd. Het eerste liedje is het gemakkelijkst en verderop in het boek worden de liedjes steeds een beetje moeilijker.
19,99

25 bekende kinderliedjes voor piano

Dit is een verzameling bladmuziek voor piano van bekende Nederlandstalige kinderliedjes ze zijn eenvoudig om te spelen en er is een vrolijke begeleidings-CD bijgevoegd.
19,99

25 bekende kinderliedjes voor blokfluit

Bladmuziek van 25 bekende kinderliedjes voor blokfluit Het eerste liedje is het gemakkelijkst en verderop in het boek worden de liedjes steeds een beetje moeilijker. Met meespeel CD. Meezingen kan ook de teksten staan in het boek!
19,99

Kleuter & Kinderliedjes

Bladmuziek voor piano en zang met bekende kleuter- en kinderliedjes als Schipper mag ik overvaren, Toen onze mop een mopje was en Klein, klein kleutertje.
13,50

Kinderliedjes Voor Accordeon

Kinderliedjes Voor Accordeon
10,90

Kinderliedjes 2

Een bonte verzameling kinderliedjes samengesteld door Frank Rich. Kinderliedjes 2 bestaat uit 53 overbekende kinderliedjes waaronder Alle Eendjes Zwemnen In Het Water Berend Botje en Onder Moeders Paraplu.
8,91

Kinderliedjes 1

Samengesteld door Frank Rich. Kinderliedjes 1 bevat veel bekende kinderliedjes. Met onder andere Jan Huigen In De Ton Klein Klein Kleutertje en Schipper Mag Ik Overvaren. Met melodielijn, teksten en akkoorden.
8,91
Sorteer resultaten