Bladmuziek Viool - Muziekboeken Viool 

Bladmuziek, lesmethoden en partituren voor Viool en Altviool.

U bevindt zich bij: Home > Strijkers > Viool > Viool Bladmuziek
Sorteer resultaten

Playalong 20/20 Violin: 20 Easy Pop Hits

Bladmuziek voor viool met 20 eenvoudig gearrangeerde hits van o.a. Adele, Taylor Swift en One Direction. De demoversie en backing track van elk nummer kunnen gedownload worden met behulp van het download kaartje.
18,99

Air From The Orchestral Suite

De air uit de gelijknamige suite van Bach, gearrangeerd voor viool solo.
8,70

Disney Hits

Bladmuziek van 8 bekende Disney liedjes voor viool. Volg de muziek luister naar de CD en speel vervolgens zelf met mee met de CD.
18,00

Disney Favorites

Bladmuziek voor viool uit de serie Violin Play-Along. In dit boek 8 Disney favorieten. Op de cd staat elk stuk zowel in de volledige versie als in de meespeel versie.
20,50

Stephane Grappelli

Bladmuziek voor viool met 8 jazz standards. Inclusief akkoorden en teksten. Van elk nummer staan zowel de volledige uitvoering als de backing tracks op de cd.
20,50

Christmas Carols

Bladmuziek voor viool van 8 christmas carols in eenvoudige melodielijn arrangementen. Tekst en akkoorden zijn bijgevoegd. Op de cd staan zowel de volledige uitvoering als de backing tracks van elk kerstliedje.
18,00

Celtic

Bladmuziek voor viool met 8 bekende Keltische stukken. Op de cd staat van elk stuk zowel de volledige versie als de backing tracks. Inclusief akkoorden en teksten.
18,00

Classical

Bladmuziek voor viool van 8 bekende klassieke stukken.
20,50

Popular Songs

Bladmuziek voor viool met 8 bekende popsongs, zoals Eleanor Rigby van The Beatles en Come on Eileen van Dexy's Midnight Runners. Van elk nummer staat zowel de volledige versie als de backing track op de cd. Inclusief akkoorden en songteksten.
20,50

Bluegrass

Bladmuziek voor viool met 8 bluegrass songs, inclusief akkoorden en de teksten. Op de cd staan van elk nummer zowel de volledige uitvoering als de backing tracks.
18,00

Lindsey Stirling Hits

Bladmuziek voor viool uit de serie Violin Play-Along. In dit deel hits van violiste Lindsey Stirling. De backing tracks staan online en kunnen gedownload worden.
24,00
Sorteer resultaten