Bladmuziek Zang - Bladmuziek Koor

Bladmuziek zang, bladmuziek koor en partituren voor koor vind je bij bladmuziekwinkel.nl Wij hebben een uitgebreide selectie bladmuziek voor zang. Van bladmuziek voor SATB koor tot de klassieke werken. Bestel eenvoudig online.

U bevindt zich bij: Home > Zang > Zang Bladmuziek
Sorteer resultaten

Ritmische inzingers

Inzingoefeningen van Tijs Krammer vervelen nooit. In dit boek 58 canons, die de zangers uitdagen om te werken aan timing, gelijkheid en stijlgevoel. De inzingers zijn vooral bedoeld voor koren en vocal groups in de lichte muziek.
16,99

Harmonisch inzingen

Inzingoefeningen voor koor of vocal group van de hand van Tijs Krammer. De oefeningen dragen bij aan een mooiere koorklank en zijn eenvoudig aan te passen aan het niveau van de groep.
16,99

Van blad zingen

In dit boek van Tijs Krammer leert de zanger aan de hand van de methode solmiseren om stap voor stap om van blad te zingen. Geschikt voor alle (koor)zangers, van beginner tot gevorderde!
16,99

Een en al oor

Een en al oor (luisteroefeningen voor koor en vocal group).
16,99

Meerstemmig inzingen

Meerstemmig inzingen van Tijs Krammer maakt inzingen weer leuk en zinvol.
16,99

Sing Out! 5 Pop Songs For Today's Choirs - Book 2

Bladmuziek voor SAT-koor en pianobegeleiding van vijf bekende popsongs. De backing tracks kunnen van internet gedownload worden.
18,99

Novello Choral Pops: Sixties Hits

5 hits uit de sixties, gearrangeerd voor satb-koor en pianobegeleiding.
10,99

Happy

Bladmuziek voor gemengd koor a capella van het nummer Happy, uit de film Despicable Me 2. Het origineel is gezongen door Pharrell Williams.
3,00

Theme from New York, New York

Bladmuziek voor gemengd koor en piano van het thema uit de film New York, New York uit 1977 met Liza Minnelli en Robert de Niro.
3,30
Sorteer resultaten