Bladmuziek Basgitaar - Muziekboeken Basgitaar

Bladmuziekwinkel.nl heeft een uitgebreid aanbod bladmuziek, lesmethoden, songboeken, playalongs en instructie DVD's voor basgitaar. We vullen onze site regelmatig aan met nieuwe bladmuziek voor basgitaar.

Sorteer resultaten

Absolute Beginners: Bass Guitar

Basgitaar leren spelen is met behulp van dit boek makkelijker dan ooit tevoren! Het boek geeft veel praktische uitleg en tips en wordt geleverd met meespeel cd.
14,00

Getz - Gilberto

Bladmuziek voor saxofoon piano drums zang en basgitaar van het Bossa Nova album van Stan Getz Joao Gilberto en Antonio Carlos Jobim dat in 1965 een Grammy won voor het beste album. Met o.a. The Girl from Ipanema.
36,00

The Funkmasters: The Great James Brown

Stap in de wereld van Jab'o Starks, Bernard Odum, Clyde Stubblefield, Sweet Charles Sherrell, Bootsy Collins, jimmy Nolen, Country Kellum en alle andere legendarische bassisten, gitaristen en drummers van James Brown.
39,20

Sittin' In with Rocco Prestia of Tower of Power

Leer spelen in Rocco Prestia's funky basstijl. Naast 4 Tower Of Power songs vind je 4 stukken die speciaal voor dit boek zijn geschreven.
27,80

Faq: Bass Guitar Care And Setup

Een hands-on gids over basgitaar reparatie. Met foto's, diagrammen en schetsen met een voorwoord van Bob Taylor van Taylor guitars.
10,00

Best Of Marcus Miller

23 transcripties van Grammy winnaar bassist en sessie muzikant Marcus Miller. Inclusief Big Time Could It Be You Ethiopia Forevermore Funny Maputo Nikki's Groove Tutu en What Is Hip.
30,00

The Blues Bass Handbook

Bij Blues Bass gaat het niet om technische hoogstandjes of om hippe licks maar het creëren van een goede 'feel' en het vasthouden daarvan.
18,00

Rufus Reid Bass Lines

Rufys Reid heeft diverse populaire boeken voor bas geschreven. Deze uitgave is een bundeling van deel 1 en 3 van de bekende Aebersold Playalong serie.
14,80

Fingerstyle Funk Bass Lines

Met Fingerstyle Funk Bass Lines leer je een enorm aantal bekende funk bass lines waarmee je genoeg materiaal tot je beschikking hebt om je eigen grooves te creëren.
24,00

Total Jazz Bassist

The Total Jazz Bassist is een complete jazz methode voor zowel basgitaar als contrabas. Aan bod komen stijlen als bebop, latin, funk en fusion.
27,20
Sorteer resultaten