Bladmuziek Basgitaar - Muziekboeken Basgitaar

Bladmuziekwinkel.nl heeft een uitgebreid aanbod bladmuziek, lesmethoden, songboeken, playalongs en instructie DVD's voor basgitaar. We vullen onze site regelmatig aan met nieuwe bladmuziek voor basgitaar.

Sorteer resultaten

Absolute Beginners Bass Guitar + CD

Basgitaar leren spelen is met behulp van dit boek makkelijker dan ooit tevoren! Het boek geeft veel praktische uitleg en tips en wordt geleverd met meespeel cd.
15,70

Play Bass With... The Best Of The Beatles + 2CD

Bladmuziek voor basgitaar van 20 Beatles hits in standaard notatie en bastabs. Op de meegeleverde CD's vind je 'soundalike' demo's en backingtracks
35,00

Play Bass With... The Beatles + CD

Leer de ins en outs van Paul McCartney's baswerk op 10 Beatles klassiekers. Met meespeel CD.
26,20

Play Bass With Coldplay + CD

Bladmuziek voor basgitaar van 8 Coldplay songs in standaard notatie en bastabs inclusief de complete songteksten en akkoordsymbolen. Op de cd staan de backing tracks.
26,20

Play Bass With Linkin-park Limp-bizkit Etc. + CD

Play Bass With Linkin-park Limp-bizkit Etc. + CD
26,20

Play Bass With... 20 Classic Songs + 2CD

Bladmuziek voor basgitaar, tabs, standaard notatie en de songteksten, van 20 klassiekers. Inclusief 2 CD's met backing tracks.
33,20

Play Bass With... The Best Of AC/DC

Bladmuziek voor basgitaar van 13 songs van AC/DC. Deze uitgave bevat een muziekboek met bladmuziek in standaard notatie en tabs plus 2 CD's met soundalike backingtracks.
33,20

Aebersold 34 Bass Lines

De baspartijen van Steve Gilmore bij Aebersold 34 waren zo goed dat Jamey Aebersold besloot er een aparte uitgave van te maken. Ideal als studieboek voor bassisten voor het leren van fantastische baslijnen bij 19 bekende standards.
7,65
Sorteer resultaten