Bladmuziek Basgitaar - Muziekboeken Basgitaar

Bladmuziekwinkel.nl heeft een uitgebreid aanbod bladmuziek, lesmethoden, songboeken, playalongs en instructie DVD's voor basgitaar. We vullen onze site regelmatig aan met nieuwe bladmuziek voor basgitaar.

Sorteer resultaten

Absolute Beginners: Bass Guitar

Basgitaar leren spelen is met behulp van dit boek makkelijker dan ooit tevoren! Het boek geeft veel praktische uitleg en tips en wordt geleverd met meespeel cd.
14,00

Play Bass With Linkin-Park

Play Bass With Linkin-park Limp-bizkit Etc. + CD
21,30

Play Bass With... The Best Of AC/DC

Bladmuziek voor basgitaar van 13 songs van AC/DC. Deze uitgave bevat een muziekboek met bladmuziek in standaard notatie en tabs plus 2 CD's met soundalike backingtracks.
27,00

Getz - Gilberto

Bladmuziek voor saxofoon piano drums zang en basgitaar van het Bossa Nova album van Stan Getz Joao Gilberto en Antonio Carlos Jobim dat in 1965 een Grammy won voor het beste album. Met o.a. The Girl from Ipanema.
27,80

The Funkmasters: The Great James Brown

Stap in de wereld van Jab'o Starks, Bernard Odum, Clyde Stubblefield, Sweet Charles Sherrell, Bootsy Collins, jimmy Nolen, Country Kellum en alle andere legendarische bassisten, gitaristen en drummers van James Brown.
39,20

Sittin' In with Rocco Prestia of Tower of Power

Leer spelen in Rocco Prestia's funky basstijl. Naast 4 Tower Of Power songs vind je 4 stukken die speciaal voor dit boek zijn geschreven.
24,00

Faq: Bass Guitar Care And Setup

Een hands-on gids over basgitaar reparatie. Met foto's, diagrammen en schetsen met een voorwoord van Bob Taylor van Taylor guitars.
10,00

Best Of Marcus Miller

23 transcripties van Grammy winnaar bassist en sessie muzikant Marcus Miller. Inclusief Big Time Could It Be You Ethiopia Forevermore Funny Maputo Nikki's Groove Tutu en What Is Hip.
30,00
Sorteer resultaten