Bladmuziek Bugel

U bevindt zich bij: Home > Blazers > Bugel
Sorteer resultaten

Band Time Expert ( Bb Flugelhorn 2 )

Als vervolg op Band Time Starter heeft Jacob de Haan met Band Time Expert een tweede speelboek voor jeugdorkesten afgeleverd. Dit kan apart maar ook parallel aan het tweede deel van Horen Lezen & Spelen worden gebruikt.
7,75

Band Time Expert ( Bb Flugelhorn 1 )

Als vervolg op Band Time Starter heeft componist Jacob de Haan met Band Time Expert een tweede speelboek voor jeugdorkesten afgeleverd.
7,75

Horen Lezen & Spelen Stijlboek

Aanvullend speelmateriaal bij Horen lezen & spelen deel 3 voor Trompet/Bugel/Bariton/Euphonium.
15,99

Horen Lezen & Spelen 3 bugel

Horen lezen & spelen _ de meest complete methode voor blazers _ is verschenen voor dertien verschillende instrumenten in drie delen die geschikt zijn voor zowel groeps- als individueel onderwijs.
21,99

Band Time Starter ( Bb Trumpet 2 )

Band Time Starter Trompet 2 (bugel)
7,75

Band Time Starter ( Bb Trumpet 1 )

Band Time Starter Trompet 1 (bugel)
7,75

Hören, Lesen & Spielen 2 Flügelhorn

Horen Lesen & Spielen 2 Bugel+ CD
21,99

Horen Lezen & Spelen 2 bugel

Horen lezen & spelen _ de meest complete methode voor blazers _ is verschenen voor dertien verschillende instrumenten in drie delen die geschikt zijn voor zowel groeps- als individueel onderwijs. De begeleidings-CD's zorgen voor extra speelplezier.
21,99

Hören, Lesen & Spielen 1 Flügelhorn

Horen Lesen & Spielen 1 Bugel+ CD
21,99

Horen Lezen & Spelen De Bekende Liedjes

Voor Trompet / Bugel / Bariton / Euphonium. Bij de methode Horen lezen & spelen: een speelboek met meer dan zestig liedjes.
12,99

Horen Lezen & Spelen Trioboek 1

De muzikanten in de dop kunnen de hier verzamelde trios van Jacob de Haan en Andr_ Waignein spelen vanaf les 10. Ook los van de methode horen lezen en spelen zorgen ze voor speelplezier samen met anderen.
15,99

Horen Lezen & Spelen 1 bugel

Deel1 uit de serie horen lezen & spelen _ de meest complete methode voor blazers _ is verschenen voor dertien verschillende instrumenten in drie delen die geschikt zijn voor zowel groeps- als individueel onderwijs.
21,99
Sorteer resultaten