Bladmuziek & Muziekboeken voor Saxofoon


Bladmuziekwinkel.nl heeft een ruim assortiment bladmuziek, muziekboeken, lesboeken en DVD's voor alle saxofoons. Of je nu sopraan, alt, tenor of baritonsax speelt, wij hebben de bladmuziek voor jou.

U bevindt zich bij: Home > Blazers > Saxofoon
Tips voor Saxofoon

Play-Along Gospel With A Live Band! - Tenor Sax

Speel mee met een live band. Bladmuziek van 10 Gospel songs in arrangementen voor Tenor saxofoon. Op de CD staan professionele backing tracks.
22,70

Moments Of Swing Saxofoon + CD

De tien songs in dit boek zijn gebaseerd op akkoordenschemas van bekende jazz-standards. Een goed boek om inzicht te krijgen in de manier waarop jazzmuzikanten improviseren. Voor sopraan alt en tenorsaxofoon
19,00

Mark Levine: The Jazz Theory Book

Het meest complete Jazz Theorie boek ooit. Met meer dan 500 pagina's en ruim 750 voorbeelden.
51,70

Horen Lezen & Spelen 1 Altsaxofoon + CD

Horen Lezen & Spelen is de meeste complete lesmethode voor altsaxofoon. Dit is het eerste deel uit een serie van 3 voor altsaxofoon.
21,00

Aebersold 054 Maiden Voyage + CD

Klaar om de overstap te maken van toonladders en akkoorden naar improvisaties over bekende jazz standards? Dan is Aebersold 054 Maiden Voyage voor jou.
19,60

Playalong With A Jazz Trio: Alto Saxophone + CD

Speel mee met een Live Jazz Trio. Op de CD staan 10 bekende jazz standards in versies met een zonder saxofoon. Daarnaast is er de mogelijkheid de piano bas en drumpartijen te downloaden.
22,70

Charlie Parker Omnibook - Play-Along CDs

3 CD's met professionele backingtracks van alle 60 Charlie Parker solo's uit het populaire Charlie Parker Omnibook.
21,00

Play-Along Swing With A Live Band! - Tenor Sax

Bladmuziek voor altsax van 10 swing stukken in melodielijn arrangementen. Op de meegeleverde CD vind je voorbeelden van alle songs en backing tracks zodat je zelf kunt meespelen.
22,70

Charlie Parker Omnibook (E Flat Instruments)

Bladmuziek van 60 Charlie Parker solo's voor Eb instrumenten. Deze solo's zijn noot voor noot genoteerd aan de hand van de originele Charlie Parker opnamen. Met bladmuziek van o.a. Chi Chi, Ornithology en Leap Frog.
20,70

Aebersold 003: The II-V7-I Progression + CD

Dit deel 3 uit de Aebersold Playalong serie staat volledig in het teken van de II-V-I, de belangrijkste akkoordenprogressie in moderne jazz.
26,50

Guest Spot: Beatles Hits - Play-Along For Alto Sax

Bladmuziek voor altsax van 10 hits van The Beatles. Op de meegeleverde CD staan demoversies en playalong versies.
19,20

Aebersold Vol. 1 How To Play & Improvise Jazz + CD

Aebersold 001 How To Play & Improvise Jazz is geschikt voor alle instrumenten en bedoeld voor iedereen die de geheimen van jazz improvisatie wil verkennen.
24,60