Bladmuziek & Muziekboeken voor Saxofoon


Bladmuziekwinkel.nl heeft een ruim assortiment bladmuziek, muziekboeken, lesboeken en DVD's voor alle saxofoons. Of je nu sopraan, alt, tenor of baritonsax speelt, wij hebben de bladmuziek voor jou.

U bevindt zich bij: Home > Blazers > Saxofoon
Tips voor Saxofoon

Vol.1: How To Play Jazz & Improvise (English Ed.)

Aebersold 001 How To Play & Improvise Jazz is geschikt voor alle instrumenten en bedoeld voor iedereen die de geheimen van jazz improvisatie wil verkennen.
21,40

Moments of Swing

De tien songs in dit boek zijn gebaseerd op akkoordenschemas van bekende jazz-standards. Een goed boek om inzicht te krijgen in de manier waarop jazzmuzikanten improviseren. Voor sopraan alt en tenorsaxofoon
19,99

Maiden Voyage Vol. 54

Klaar om de overstap te maken van toonladders en akkoorden naar improvisaties over bekende jazz standards? Dan is Aebersold 054 Maiden Voyage voor jou.
20,40

Play-Along Gospel With A Live Band

Speel mee met een live band. Bladmuziek van 10 Gospel songs in arrangementen voor Tenor saxofoon. Op de CD staan professionele backing tracks.
18,99

Play-Along Jazz With a Jazz Trio

Speel mee met een Live Jazz Trio. Op de CD staan 10 bekende jazz standards in versies met een zonder saxofoon. Daarnaast is er de mogelijkheid de piano bas en drumpartijen te downloaden.
18,99

Horen Lezen & Spelen 1 altsaxofoon

Horen Lezen & Spelen is de meeste complete lesmethode voor altsaxofoon. Dit is het eerste deel uit een serie van 3 voor altsaxofoon.
21,99

Charlie Parker Omnibook - CD Play-Along Edition

3 CD's met professionele backingtracks van alle 60 Charlie Parker solo's uit het populaire Charlie Parker Omnibook.
40,00

Jazz Theory Book

Het meest complete Jazz Theorie boek ooit. Met meer dan 500 pagina's en ruim 750 voorbeelden.
52,00

Aebersold Vol. 3 The II/V7/I Progression

Dit deel 3 uit de Aebersold Playalong serie staat volledig in het teken van de II-V-I, de belangrijkste akkoordenprogressie in moderne jazz.
21,40