U bevindt zich bij: Home > Strijkers > Viool > Viool Play Along
Sorteer resultaten

The Sound of Music

Bladmuziek voor viool uit de serie Violin Play-Along. In dit deel acht nummers uit The Sound of Music. Demo's en backing tracks staan online.
18,00

Celtic Rock

Bladmuziek voor viool uit de serie Violin Play-Along. In dit deel 8 Keltische songs. De backing tracks en luistervoorbeelden staan online.
20,50

Lindsey Stirling Hits

Bladmuziek voor viool uit de serie Violin Play-Along. In dit deel hits van violiste Lindsey Stirling. De backing tracks staan online en kunnen gedownload worden.
24,00

Johann Strauss

Bladmuziek voor viool uit de serie Violin Play-Along. In dit deel 8 stukken van Johann Strauss. Op de CD staan demo's en backing tracks van elk nummer.
18,00

Italian Songs

Bladmuziek voor viool uit de serie Violin Play-Along. In dit deel muziek uit Italië. Op de CD staan de demo's en de backing track van alle stukken.
18,00

Taylor Swift - Updated Edition

Bladmuziek voor viool uit de serie Violin Play-Along. In dit deel 8 Taylor Swift songs. Op de CD staan backing tracks en demo's van elk nummer.
18,00

Lindsey Stirling

Bladmuziek voor viool uit de serie Violin Play-Along. In dit deel 11 nummers van violiste Lindsey Stirling. Op de CD staan demo's en backing tracks van alle nummers.
24,00

Hoedown

Bladmuziek voor viool uit de serie Violin Play-Along. In dit deel 8 Hoedown stukken. Op de CD demo's en backing tracks.
18,00

Disney Hits

Bladmuziek van 8 bekende Disney liedjes voor viool. Volg de muziek luister naar de CD en speel vervolgens zelf met mee met de CD.
18,00

Disney Favorites

Bladmuziek voor viool uit de serie Violin Play-Along. In dit boek 8 Disney favorieten. Op de cd staat elk stuk zowel in de volledige versie als in de meespeel versie.
20,50

Pirates of the Caribbean

Bladmuziek voor viool uit de serie Violin Play-Along. In dit deel acht stukken uit de film Pirates of the Carribean. Op de CD staan de demo's en backing tracks.
20,50

Stephane Grappelli

Bladmuziek voor viool met 8 jazz standards. Inclusief akkoorden en teksten. Van elk nummer staan zowel de volledige uitvoering als de backing tracks op de cd.
20,50
Sorteer resultaten