Gitaarmethoden
U bevindt zich bij: Home > Gitaar > Gitaar Methoden
Tips voor Gitaar Methoden

Slaggitaar voor iedereen deel 2

Met dit tweede deel van Slaggitaar voor iedereen kunnen nieuw geleerde akkoorden en slagjes meteen worden toegepast in acht bekende popsongs. Deze staan (naast de oefenvoorbeelden) op de bijgeleverde CD.
21,00

A Modern Approach to the Guitar Vol. 4

Modern Approach 4 Git.
7,95

Slaggitaar voor iedereen deel 1

Een must voor de slaggitaarliefhebber. Met Slaggitaar voor iedereen kan iedereen spelenderwijs slaggitaar leren spelen beginnend met de basisakkoorden die zijn toegepast in bekende popsongs.
21,00

Methode voor Gitaar deel 1

Hal Leonard Methode Voor Gitaar is bedoeld voor iedereen die gitaar (akoestisch of elektrisch) wil leren spelen en is geschikt voor zelfstudie of voor groepsonderwijs.
21,00

Rocktime deel 2

Rocktime 2 Methode El.git. +cd
18,95

Moderne Gitarist 1

De Moderne gitarist is de Nederlandse versie van Russ Shipton's bestseller Complete Guitar Player waarmee iedereen gitaar kan leren spelen.
15,60

Rockgitaar voor Kids

Rockgitaar voor kids is een leuke toegankelijke gitaarmethode die helemaal op de jeugd van tegenwoordig gericht is. Nu eens geen boek waarin je afgezaagde liedjes als Kortjakje krijgt uitgelegd maar riffs en loopjes uit het echte werk!
18,00

Ik Speel Gitaar! 2

Ik speel gitaar! van Aaike Jordan is een gitaarmethode die geschikt is voor gitaristen vanaf 9 jaar. Dit is het tweede deel uit een reeks van 5.
14,00

Leer Jezelf Slaggitaar

Leer Jezelf Slaggitaar spelen in 10 eenvoudige lessen.
26,00

Blues-gitaar voor Beginners

Dankzij B. B. King Eric Clapton en Stevie Ray Vaughan is de bluesgitaar niet meer weg te denken uit de Amerikaanse populaire muziek. In dit complete instructieboek vind je alle belangrijke gitaartechnieken van deze gitaristen.
16,00

A Modern Method for Guitar - Vol. 1

A Modern Method For Guitar is de populaire gitaarmethode van William Leavitt die inmiddels meer dan 500.000 keer verkocht en gebruikt wordt door gitaristen over de hele wereld.
26,40

Justinguitar.com Beginner's Course

Dit boek is een complete gids voor iedereen die electrisch of akoestisch gitaar wil leren spelen.
35,50