U bevindt zich bij: Home > Gitaar > Gitaar Play Along
Sorteer resultaten

Jack Johnson

Bladmuziek voor gitaar uit de serie Guitar Play-Along. Akkoorden, tabs en songteksten van 8 songs van Jack Johnson. Op de CD staan de backing tracks.
20,50

Scorpions

Bladmuziek voor gitaar uit de serie Guitar Play-Along. Akkoorden, tabs en songteksten van 8 hits van Scorpions en een cd met backing tracks.
24,00

Eagles Hits

Bladmuziek voor gitaar uit de serie Guitar Play-Along. Akkoorden, tabs en songteksten van 8 hits van The Eagles. Op de CD staan de backing tracks.
23,00

Joe Bonamassa

Bladmuziek voor gitaar uit de serie Guitar Play-Along. 8 songs van Joe Bonamassa in tabs, melodielijn en akkoorden en met de songteksten. Online staat de volledige versie van elke song alsook de backing tracks.
30,00

AC/DC Hits

Bladmuziek voor gitaar uit de serie Guitar Play-Along. Akkoorden, tabs en songteksten van 8 hits van AC/DC en een cd met backing tracks.
18,10

Kings Of Leon

Bladmuziek voor gitaar uit de serie Guitar Play-Along. Acht nummers van de Kings Of Leon in melodielijn, tabs en akkoorden en met de songteksten. Op de CD staan de backing tracks en de volledige versie van elk nummer.
20,50

More Stevie Ray Vaughan

Bladmuziek voor gitaar uit de serie Guitar Play-Along. In dit deel 7 nummers van Stevie Ray Vaughan. Melodielijn, tabs, akkoorden en de songteksten. Op de CD staan backing tracks en een volledige versie van elk nummer.
24,00

Taylor Swift

Bladmuziek voor gitaar uit de serie Guitar Play-Along. Akkoorden, tabs en songteksten van 8 hits van Taylor Swift en een cd met backing tracks.
20,50

Country Rock

Bladmuziek voor gitaar uit de serie Guitar Play-Along. Akkoorden, tabs en songteksten van 8 country-rock hits en een cd met backing tracks.
19,40

Megadeth

Bladmuziek voor gitaar uit de serie Guitar Play-Along. Akkoorden, tabs en songteksten van 8 hits van Megadeth en een cd met backing tracks.
21,80

1960s Rock

18,00
Sorteer resultaten