Meer afbeeldingen:

De Sacksioni Methode

(Productnr: KAT9090231785)
De gitaarmethode van Harry Sacksioni om meerdere partijen tegelijkertijd te leren spelen. Met o.a. De duimwisseling techniek en de walking bass techniek. Inclusief partituren van Iers Feest, De Kattendans, Jessa (deel 2), Walk Over en I Wish.
95,00

Media Boekenpakket en media
Bezetting Gitaar
Jaar uitgave 2008
Pagina`s 0
ISBN 9789090231785
Genre Methode
Subtitel Complete Fingerstyle Methode
Uitgever nr. 0
Meer info
Beschrijving:

De Sacksioni Methode

Met een unieke fingerstyle gitaarmethode heeft gitarist Harry Sacksioni 40 jaar ervaring en meesterschap weten vast te leggen.
In deze methode geeft Harry inzicht in al zijn technieken, beginnend bij de basis. In bijna 400 pagina's werkt hij uiteindelijk toe naar zijn meest geavanceerde technieken uit een groot aantal van zijn composities waaronder The Killy Killysong, Eclips, Iers Feest, Freighttrain, Masai Mara, Walk Over, Jessa en natuurlijk zijn fabuleuze bewerking van Steve Wonder's I Wish.

Alle onderdelen van zijn composities worden door Sacksioni minutieus ontrafeld en vormen zo de bouwstenen voor de ontwikkeling van gevorderde speeltechnieken en disciplines. De meer dan 500 oefeningen en 12 complete composities staan genoteerd in notenschrift, tabulatuur en akkoorddiagrammen en zijn maat voor maat ook terug te vinden op de bijbehorende DVD die door Harry is ingespeeld. Onderweg staan tevens handige en zeer persoonlijke Tips - inclusief foto's - over verschillende zaken die direct en indirect met het gitaarspelen te maken hebben.

In een extra hoofdstuk deelt Harry zijn beschouwingen als beroepsgitarist onder de titel: 'Beroepsgitarist? - Talent & Lef'.

Extra: de niet eerder uitgebrachte partituren van De Tweeling (Twins) en The Fat Finger Boogie.

 

Media Boekenpakket en media
Bezetting Gitaar
Jaar uitgave 2008
Pagina`s 0
ISBN 9789090231785
Genre Methode
Subtitel Complete Fingerstyle Methode
Uitgever nr. 0
Product recensies:
 Schrijf hier een recensie en maak kans op een shoptegoed ter waarde van 50,-

Bijpassende producten: